Плеасант Треасуре Трове 1000 Порт Ревиев

Вондерфул Бонанза 1000 је онлајн казино слот од Працтицал Плаи који пружа нову побољшану верзију са успехом од приближно 25.000 Кс више од опкладе. Уђите у магични Цандиланд, који даје префињен дизајн и живахну атмосферу која ће задовољити вашу жељу за слаткишима. Профитабилни знак множитеља остаје видео игра с наглашавају и земље са повећаним вредностима у распону од 2Кс до 1000Кс, што је разлог за неке велике победе! Ово је наставак Шећерне хране Бонанза и додатно издање у Прагматиц Плаи'' истакнута колекција од 1000 игара, која садржи успешне игре као што су Сугар Русх 1000 и Гатес оф Олимпус 1000. Плеасант Голд мине 1000 је сличан шећер висок, стварање брзог налета енергије са лудим потенцијалом за победу; нека'' сазнајте више! Вондерфул Бонанза 1000 је видео слот компаније Прагматиц Плаи са 6 колутова и 5 редова. Као резултат сцаттер паис аутомеханичара, ова видео игра нема нормалне исплатне линије; успех се постиже слетањем 8 или чак више икона исте врсте било где на колутовима. Играчи могу бирати између минималне опкладе од 0,20 и максималне опкладе од 240. Игра је заправо развијена са 3 различита РТП-а и са натпросечним РТП-ом од 96,53% подразумевано, али оператери такође могу изабрати да користе смањен између 95,52% или 94,51%. Ова игра с Фреквенција активације Фрее Ротатес је у просеку 1 у 450 окретаја, а учесталост погодака основне игре је 42,92%. Свеет Бонанза 1000 има високу волатилност и максималан добитак од 25.000 Кс улог. Просечна регуларност погодака максималног добитка је 1 у 71.428.571 окретаја, а добици су већи од 1000Кс стандардних 1 у 83.557 ротација.Да наставим са читањем sweet bonanza На веб страни

Ово динамично путовање у слот игрице има неке функције које вам могу помоћи да остварите велике победе. Карактеристике Свеет Бонанза 1000 су Тумбле, Фрее Ротатес, Анте Бет и Феатуре Гет.

Вондерфул Треасуре Трове 1000 информација о слоту

Игра Распоред је заснован на динамичном Цандиланду са слаткишима, воћем и сладоледом. Колутови остају на средини екрана, а ако желите да повећате искуство играња уз трошак, користите дугмад за куповину и Анте Бет на левој страни екрана. Сва остала дугмад, која се састоје од дугмади за величину опкладе и дугмад за окретање, постављена су испод бубња. Можете да играте Свеет Треасуре трове 1000 на свим паметним телефонима, десктоп рачунарима и нотепадима. Добитну комбинацију произведете тако што додирнете 8 или чак више истих врста симбола било где на котуровима због аутомеханичара Сцаттер паис, који активира пад.

Слабије плаћени знаци су банана, плаво грожђе, лубеница, шљива и јабука. Слетање 12+ истог типа симбола плаћа се између 2Кс и 10Кс. Знакови који се више плаћају су плави слаткиши, еколошки прихватљиви слаткиши, љубичасти слаткиши и црвени слаткиши. Тоуцхдовн 12+ потпуно истог типа симбола плаћа се између 12Кс и 50Кс.

Сцаттер знак фаворизује црвено-бели слатки штап, а тачдаун 4 или више овог типа икона ће покренути Бенефит Гаме. Ослањајући се на то да ли сте освојили 4, 5 или 6, Сцаттер икона додељује директну уплату од 3Кс, 5Кс или 100Кс више опкладе, респективно. Икона множитеља је вишебојни симбол бомбе чији множилац вреди приближно 1000Кс. Нека Научите шта је то што има ову игру

треба да понуди! Свеет Треасуре Трове 1000 Порт

Карактеристике Која је максимална победа у луци Дессерт Бонанза 1000?

Лимит добитка је 25.000 Кс опкладе.

Који су атрибути лако доступни у слоту Свеет Треасуре трове 1000?

Атрибути ове слот игре су Тумбле, Фрее Спинс, Анте Вагер и Феатуре Ацкуире.

Тумбле

Функција Тумбле се активира када се добије победа, а знаци победе ће бити уклоњени са котура. Нови знакови ће пасти одозго и омогућити потпуно нове добитне комбинације; ово ће се наставити све док се производе нови победнички миксеви.

Слободно ротирање

Ова функција може бити узрокована испуштањем 4 или више Сцаттер знака током основне видео игре, дајући 10 потпуно бесплатних окретаја. Ослањајући се на то да ли сте освојили 4, 5 или 6, Сцаттер симбол додељује директну уплату од 3Кс, 5Кс или 100Кс опкладе, респективно. Можете поново да покренете функцију тако што ћете додирнути 3 или више Сцаттер симбола, дајући 5 додатних бесплатних окретаја.

У току читавог атрибута, икона множитеља може да стигне до котура са вредностима од 2Кс, 3Кс, 4Кс, 5Кс, 6Кс, 8Кс, 10Кс, 12Кс, 15Кс, 20Кс, 25Кс, 50Кс, 100Кс или 1000Кс. Кад год се овај тип иконе појави у виду, добија обезбеђено место, а вредности свих знакова множења на колутовима се комбинују и повећавају за коначну вредност на крају функције Тумбле.

Анте Бет

Када је ова алтернатива укључена, стављате Анте опкладу по додатној цени од 25% тренутне опкладе. Ваше могућности активирања бесплатних ротација се удвостручују и играте игру са РТП-ом од 96,50%.

Куповина функција

Ако одмах намеравате да искористите функцију Фрее Ротатес, можете да користите опцију куповине:

100Кс = Укључује атрибут бесплатних окретаја са РТП-ом од 96,52%.

500Кс = Активира атрибут Супер бесплатних окретаја са РТП-ом од 96,55%. Ова опција обезбеђује симболе множитеља са вредностима од најмање 20Кс.

Свеет Бонанза 1000 Порт Вердицт

Слаткиши на дан одржавају свађу.&рдкуо; Нажалост, овај забавни цитат о слаткишима је највероватније лаж, али чињеница је да је човечанство од старог Египта конзумирало разне врсте слаткиша. Глобус'' почетни слаткиш је био нека врста слаткиша са укусом меда направљеног од орашастих плодова и воћа, упоредив са оним што ово узбудљиво искуство играња на рачунару може да понуди! Како је истакнуто, ово је наставак истакнуте ризнице слатког блага из 2019. године, па шта је потпуно нов? Баш као и ми Видели смо у претходним лансирањима колекције од 1000 игара, Працтицал Плаи је остала стварна за видео игру'' језгро, пружајући рафиниран изглед без икаквих значајних подешавања. Музика у позадини даје исти лагани амбијент, који одговара теми.

Па шта је са функцијама? Слично као и њен претходник, ова игра користи једноставну игру, са симболом множитеља који је део отпора. Ова врста вишебојних икона се појављује само током игре бонус понуде са такође већим вредностима него у прошлости, отприлике одличних 1000Кс. Симбол множења одлично функционише са функцијом Тумбле, а сви симболи множења се закључавају до завршетка пада, збрајају и остварују победу, стварајући значајне победе! Игре у оквиру ове колекције од 1000 обично имају велики пораст у димензији максималне победе, али у овом тренутку она је заправо порасла са 21,175 Кс на 25,000 Кс, што је очигледно сочна димензија, али не и велика разлика. Ово је одлична видео игра и довешће следбенике претходног лансирања, али ми можемо Не може помоћи, али осећам се као да практична игра пропушта прилику да се састоји од симбола множитеља иу основној видео игрици, користећи много пожељније искуство за играче.

Да резимирамо, ако знате за претходна издања серије од 1000 игара, као што су Старлигхт Принцесс 1000 и Анимал Магиц 1000, разумете да је ова игра побољшана варијација оригинала. Са незнатно повећаном максималном победом, додатним алтернативама за куповину атрибута и истим изузетним РТП-ом подразумевано, предвиђамо да ће ова видео игра бити омиљена пратиоцима дуго времена!

Плеасант Бонанза 1000 је слот где симбол множитеља доноси вредности до 1000Кс!

Published
Categorized as 1