Відважні вчені з’ясували, яке порно заводить вас найшвидше!

Зрештою, не всі відеокліпи, зазначені в XXX, є однаково надійними!

Звичайний час, проведений особою на веб-сайті Pornhub, —- 9 хвилин 20 секунд. Дослідники виявили чіткий зв’язок між темою відео та обсягом перегляду. Відео “—; Літній хлопець– дівчина” виглядає приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж середнє статистичне значення. Після цього, у порядку спадання, йдуть відеоролики з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), геями порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Різноманітні інші жанри на нижчому рівні. Наприклад, відеоролики з ректальним сексом тривають 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео кліпса зі страпоном —– 8 хвилин 1 2-й. А ось відеоролик із рудоволосими жінками отримав найменше часу: його переглядають у середньому 6 хвилин 35 секунд.Читати далі порно япония На сайті Статті

Дотримуючись простої міркування, найбільше захоплення викликав відеокліп із рудоволосими жінками. Наближення до нього, завдяки гікам та іншим ботанам, хентаю, відео зі студентами та дамами з маленькими бюстами. Професор медицини Індіанського коледжу (США) Пол Браянт пояснює це однією з найбанальніших фізіологій. На підсвідомому рівні молоді та багаті дівчата, які здатні породити чудове потомство, здаються вам більш сексуальними.

Pornhub також підрахував, скільки часу громадяни різних націй витрачають на джерело. Так, найдовше —– японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), місцеві жителі Росії знаходяться на 6-му місці з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – жителі латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно знаєте, який фільм вам варто завітати до себе вдома, щоб не отримати відмову!

Ми не знаємо, як ви провели свої вихідні, але ми розуміємо, що робили в цей час професіонали Pornhub: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, що показують, яким жанрам порнографії особливо віддають перевагу жінки в різних країнах.

В останні кілька років відеоролики в групі «лесбійок» постійно займали пальму першості. І Pornhub відповідально заявляє, що це значною мірою через жіночий цільовий ринок. Жінки люблять ці відеокліпи на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що смаки відрізняються від нації до нації. Так, нашим співвітчизникам подобаються відео категорії «хентай», в Африці —– «секс з темношкірими», а в Китаї —– «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не розглядати це.

Вісім найпопулярніших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорське порно», «мілф», «секс з азіатами».

Є статистика для приватних країн. Так, у США жінки на 102% частіше дивляться відеокліпи в категорії «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії 31% частіше дивляться “жорстокий секс”, канадські жінки обирають “секс утрьох” у 36% ситуацій, француженки насолоджуються відеокліпами в категорії “рогоносці”. на 103% регулярно, ніж у інших країнах, а серед громадян Німеччини особливу перевагу надають відеоролику “фут-фетишизм” (а це суцільні 165%).

Згідно з цією захоплюючою цифрою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукатимуть відео на запит “секс з росіянами”, і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Так само бажані відео в групах “фут-фетишизм”. і “веб-камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, що те, який тип порнографії віддають перевагу жінкам, залежить не лише від національності, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– «подвійне проникнення» (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порно в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —- «ручна робота» (+143%)
Published
Categorized as 1